A Re-Designed TV Media Storage Unit with Fusion Mineral Paint in Algonquin with Antique Silver Fluted Handles. 

 

This customer approached me as she felt the TV Unit needed a new lease of life to compliment her living room which had recently been redecorated. Originally a medium, orange, brown oak the colour of the wood no longer complimented the rest of the space that was a combination of soft, warm, calming neutrals as it felt quite harsh in comparison. The unit itself was still in very good condition, still of a solid build therefore we decided to focus on the aesthetics. The lady was open to suggestions so we discussed several options of leaving sections as exposed wood to contrast against the creams; however we decided to use Algonquin all over for a sleek design.

 

 

Re-Designed TV Media Storage Unit

£0.00Price
    0
    Earls_House_furniture_logo.jpg